SİNAN ÖZEÇOĞLU İLK DEVREYİ DEĞERLENDİRDİ: HEDEFLERİMİZİ TUTTURDUK

Eskişehir Basket’te Başkan Sinan Özeçoğlu Sakarya BŞB maçı sonrası yaptığı açıklamada ilk yarıyı değerlendirdi.

SİNAN ÖZEÇOĞLU İLK DEVREYİ DEĞERLENDİRDİ: HEDEFLERİMİZİ TUTTURDUK
16 Ocak 2018 Salı 15:57

Ligin ilk yarısını döedüncü sırada tamamlayarak dikkatleri üzerine çeken Eskişehir Basket'te Başkan Sinan Özeçoğlu, sezon başında belirledikleri hedeflere ulaştıkları için oyuncular ve teknik kadroyu tebrik etti. Ligin ilk yarısını değerlendiren Özeçoğlu şunları söyledi:

"Sakarya BŞB maça daha motive başladı. İlk devre iki sayı geride kapatmamıza rağmen ikinci yarı Sakarya ekibinin oyuncuları gününde olunca maçı kaybettik. Sakarya haklı bir galibiyet aldı. Ligin ilk yarısını 15 maçta 10 galibiyetle kapattık. Türkiye Kupası’nda Darüşşafaka ile oynayacağız. Sezon başında iyi bir ekip kurduk. Her hafta üzerine koyarak ilerledik. Oyuncularımızı ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Ligin ilk yarısında hedeflerimizi tutturduk diyebiliriz. Ama ikinci yarı daha zorlu geçecektir. Takımlar takviye yapıp daha da güçlenecek. Biz de bu konumumuzu korumak ve üzerine koymak durumundayız. Bu anlamda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sezon sonunda Eskişehir Basket’in en iyi yerde bitirmesi için elimizden geleni yapacağız."

OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM

"Son iki üç haftadır takımda bir düşüş vardı. Bu maçta da bir motivasyonsuzluk vardı. Bunları ikinci yarıyla birlikte çözeceğimize inanıyoruz. Bizim hedeflerimizden bir şaşma yok. Sezon sonunda Avrupa Kupalarına katılabilir bir kulüp olarak Eskişehir’i en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu yıl 30 maçlık maratonu bitirdikten sonra, sezon sonunda Play-Off oynamak istiyoruz. 10 yıldır lige baktığınızda lige çıktığı yıl hiç bir takım Play-Off oynayamamış. İlk yarıda 15’te 10 yapan hiç bir kulüp yok. Bizde bunu başardığımız için oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum. Bu arada Sakaryalı yöneticilerede çok teşekkür ediyorum. Bize büyük bir misafirperverlik gösterdiler. Biz de onlara Eskişehir’e geldiklerinde aynı şekilde misafirperverliğimizi göstereceğiz."

"FİNALE KADAR GİDEBİLİRİZ"

"İlk devreyi 4’üncü sırada tamamladık. Türkiye Kupası’nda maç maç gidiliyor. 14-18 Şubat tarihlerinde İstanbul’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılacak. Bizim hedefimizde gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Bakarsınız ilk maçta kaybederiz. Bakarsınız finale kadar gideriz. Önümüzdeki hafta All-Star için bir ara var. Daha sonra lig hemen başlıyor. Önce İstanbul BBSK’ya konuk olacağız. Ardından Banvit gelecek. 15 maçlık uzun maraton yine başlayacak. Bu ligde Eskişehir’i en iyi şekilde temsil etmek için çabalıyoruz. All-Star 2018’de Asya Karması’nı Koçumuz Josep Maria Berrocal çalıştıracak. Bu hem kulübümüzün hem de koçumuzun bir başarısıdır. Koçumuzu tebrik ediyorum. Buğrahan Tuncer’in de All-Star 2018’e katılmasını bekliyoruz. "

EN FAZLA TÜRK OYNATAN TAKIMLARDAN BİRİYİZ

"Bu ligin en fazla Türk oyuncu oynatan takımlarından bir tanesiyiz. İlk devre 65 dakikaya yakın Türk oyunculara şans verdik. Hedefimiz Türk Milli Takımı’na oyuncular kazandırmak. Bu anlamda Buğrahan Tuncer bu ligin flaş oyuncularından bir tanesidir."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.