Ayşe Ünlüce: Bu seçimin kaybedeni yok

31 Mart seçimlerinden büyük bir zafer ile çıkan CHP adayı Ayşe Ünlüce görevi Yılmaz Büyükerşen’den devraldı. Belediye önünde yapılan törende vatandaşa seslenen Ünlüce birlik ve beraberlik mesajı vererek, kimseyi ayırmadan kimseyi ayrıştırmadan tüm Eskişehir’e eşit şekilde hizmet götüreceklerini belirterek, “Oy versin ya da vermesin tüm Eskişehirlilerin başkanıyım” dedi.

Ayşe Ünlüce: Bu seçimin kaybedeni yok
03 Nisan 2024 Çarşamba 17:34

Konuşmasına Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ederek başlayan Ünlüce, Yılmaz Büyükerşen’den hocamız çınarız diye bahsederken, kendisinden aldıkları bayrağı daha ileri taşıyacaklarını söyledi. Ünlüce seçimlerde kendilerine oy versin ya da vermesin herkese eşit hizmet götüreceklerini belirterek, “Bu seçimin kaybedeni yok. Oy veren vermeyen tüm hemşerilerimin belediye başkanıyım. Hangi partiden olursa olsun tüm ilçe belediye başkanlarımızın büyükşehir belediye başkanıyım. Asla ayırmadan ayrışmadan hizmet edeceğiz. 14 ilçemizin en ücra köşelerine kadar hizmet götüreceğiz. Halkımız sadece Eskişehir’de değil Türkiye de bir mesaj verdi. İktidara bir sarı kart gösterdi. Bu kadar yoksullaşmanın hesabını sordu. Sadece küçük bir zümre aç gözlülükle zenginleşirken bizim bu kadar yoksullaşmamıza açlık sınırı altında maaşlara “hayır” dedi ve sandıkta hesap sordu” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan köse - 3 hafta önce
Bayan başkan sen ve HDPKK'nın koltuk değneği olan CHP'nin belediye başkanları benim başkanım olamaz, bugün 200tl lik karta su sürükledim 6,94 metreküp şu aldım yazıklar olsun size,siz şebeke suyunu içiyormusunuz?B.ŞEHİR belediyesine kalabak suyundan ne kadar para aktardınız zerre kadar dürüstlüğünüz varsa açıklayın
Avatar
Harun M - 2 hafta önce
seçimin kazananın chp değil. kazanan yerel basın. kaybeden ESKİŞEHİR