TERMİK SANTRAL İÇİN VATANDAŞIN GÖRÜŞÜ ALINACAK

Tepebaşı Belediyesi Termik Santral konusunda istenilen görüş ve öneri raporunu halka soracak. Bölge halkıyla bir araya gelecek olan belediye yetkilileri vatandaşın termik santral konusundaki görüşlerini alacak.

TERMİK SANTRAL İÇİN VATANDAŞIN GÖRÜŞÜ ALINACAK
16 Ocak 2018 Salı 16:01

Tepebaşı ilçesine yapılması planlanan kömürlü termik santral konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirilmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü tarafından Tepebaşı Belediyesi’nin görüş ve önerilerini değerlendirilmek üzere İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu’na yazılı olarak iletilmesi istendi.

Söz konusu gelişme üzerine Tepebaşı Belediyesi düzenlenecek bir toplantı ile kömürlü termik santralin çevresel etki değerlendirmesi (ÇED) raporu sürecinde bölge halkının görüşlerini alacak.

18 Ocak Perşembe günü saat 13.00’te, Tepebaşı Belediyesi Gündüzler Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek olan toplantı ile bölge halkının kömürlü termik santral konusunda görüşleri alınacak.

Toplantıda bölge halkının kömürlü termik santral hakkında paylaştığı görüşler de dikkate alınarak hazırlanacak rapor, ilgili mercilere iletilecek.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, şehrin geleceği açısından hayati önem taşıyan ve bölgede çevresel, tarımsal ve sosyo-kültürel hayatta köklü değişiklikler yaratacak kömürlü termik santralle ilgili fikirlerini paylaşması için bölge sakinlerini toplantıya davet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.