Eskişehirspor şirketleşecek

Eskişehirspor’un kaderini tayın edecek olan toplantı sonrasında Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt toplantının gayet verimli geçtiğini belirterek Eskişehirspor’un şirketleşmesi için çalışmalara başlanılması kararının çıktığını söyledi.

Eskişehirspor şirketleşecek
26 Nisan 2024 Cuma 18:09

Eskişehirspor camiası belediye başkanlarını çağrısı üzerine bir araya geldi. Toplantıya AK Parti’den İL Başkanı Gürhan Albayrak ve Milletvekili Nebi Hatipoğlu’da katıldı. Toplantı belediye başkanları Ayşe Ünlüce, Kazım Kurt ve Ahmet Ataç’ı temsilen Erdal Şahbaz moderatörlüğünde gerçekleşirken, toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Odunpazarı Kazım Kurt birlik beraberlik içerisinde çok güzel bir toplantı geçirdiklerini belirterek, “Bir üst kurul kurulmasına karar verildi. Belediye başkanları, eski kulüp başkanları ve mevcut başkanlarla birlikte Valimizi ziyaret edeceğiz. Ondan sonra Sanayi Odası, Ticaret odası ve EOSB’yi ziyaret edeceğiz. Eskişehirspor’un şirketleşmesi için karar aldık çalışmalara başlayacağız hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.