Başkan Ünlüce: Şehrimizi geleceğe taşımak için birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışacağız

31 Mart seçimlerinden zafer ile çıkan Ayşe Ünlüce Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile bir araya geldi. Büyükşehir Meclisi’nde yeni döneme ilişkim yapılan toplantı sonrasında balkonda hatıra fotoğrafı çekinildi.

Başkan Ünlüce: Şehrimizi geleceğe taşımak için birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışacağız
05 Nisan 2024 Cuma 18:39

Büyükşehir belediye personeli ile bir araya gelen Başkan Ayşe Ünlüce yeni döneme ilişkin personel ile toplantı gerçekleşti. Yapılan toplantıyı sosyal medya hesabından “Birlikte çok güzel işlere imza atacağız” diye duyuran Başkan Ünlüce, “Dün ve bugün gerçekleştirdiğimiz toplantıda Büyükşehir Belediyemiz ile ESKİ Genel Müdürlüğümüzün bürokratları ve belediyemizin iştirakleri yöneticileri ile meclis salonumuzda bir araya geldik. Şehrimizi geleceğe taşımak için birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.