Ayşe Ünlüce: Güzel ülkemizi bu zor dönemden kurtarmak için üzerimize düşen her şeyi yapacağız

Yılmaz Büyükerşen ile Ayşe Ünlüce Cumhuriyet Halk Partisi’nin düzenlediği Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı. Birlikte çektirdikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Ünlüce, “ Yurttaşlarımızın 31 Mart'ta bizlere gösterdiği teveccühe layık olmak, hep birlikte yarattığımız umudu büyüterek genel seçimde partimizi iktidara taşımak ve güzel ülkemizi bu zor dönemden kurtarmak için üzerimize düşen her şeyi yapacağız.” dedi.

Ayşe Ünlüce: Güzel ülkemizi bu zor dönemden kurtarmak için üzerimize düşen her şeyi yapacağız
20 Nisan 2024 Cumartesi 15:39

CHP, yerel seçim sonuçlarını hafta sonu yapacağı toplantılarda, belediye başkanları ve il, ilçe başkanları ile değerlendirecek. Çalıştay’da Yılmaz Büyükerşen belediye başkanlarına tecrübelerini anlatacak. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından sonuçların değerlendirilmesi ve deneyim aktarımı için yapılan Çalıştay’a katılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce sosyal medya hesabından Yılmaz Büyükerşen ile birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaşarak, “Sayın Hocamız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ile birlikte Ankara’da Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel liderliğinde partimiz tarafından düzenlenen Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler Çalıştayı'na katıldık. Yurttaşlarımızın 31 Mart'ta bizlere gösterdiği teveccühe layık olmak, hep birlikte yarattığımız umudu büyüterek genel seçimde partimizi iktidara taşımak ve güzel ülkemizi bu zor dönemden kurtarmak için üzerimize düşen her şeyi yapacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.