AK Parti’de ıstakoz krizi büyüyor

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da Istakoz yediği anları sosyal medya hesabından paylaşması tepki çekti. Şebnem Bursalı'ya tepki gösterenler arasında AK Partili Burhan Sakallı da yer aldı.

AK Parti’de ıstakoz krizi büyüyor
14 Nisan 2024 Pazar 14:36

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması, gündeme gelmişti. Bursalı'ya muhalefetten sonra kendi partisinden de tepki gecikmedi. Bir dönem AK Parti Odunpazarı belediye Başkanlığını yapan daha 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Burhan Sakkalı Bursalı’yı oldukça sert bir şekilde eleştirdi. Sakallı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; “Monako yat limanında yediğiniz yemeği paylaşmanız sadece görgüsüzlük değil; aynı zamanda büyük vicdansızlıktır da. Görünen o ki; yaşadıklarınız size de bir şey öğretmemiş!” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aziz Gürpınar - 1 hafta önce
Burhan sakalı Sen kendin çok mu görgülüsün o kadar Onur kalırsın ki o kadar adamsın ki seni mahalli seçimlerde gören tek bir Allah Kulu yok Sen Ak partilisin abin CHP'li kardeşim Murat Büyük Birlik Partili maşAllah ahtapot gibi dağılmışsınız