İYİ PARTİ’DEN KURULTAYA DAVET

İyi Parti İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu yaptığı basın açıklamasıyla, Ankara Spor Salonu’nda 1 Nisan Pazar günü yapılacak olan 1. Olağanüstü Kurultaya tüm Eskişehir halkını davet etti.

İYİ PARTİ’DEN KURULTAYA DAVET
30 Mart 2018 Cuma 14:31

İyi Parti İl Başkanı Kabukçuoğlu, partisinin 70 ilde il kongresini tamamladığını açıkladı. Siyasi partiler için büyük kongrelerin bir demokrasi şöleni olduğunu söyleyen Kabukçuoğlu, büyük kongrelerin siyasi parti örgütlerinin kaynaşması, örgüt üyelerinin birbirlerini tanıması ve kenetlenmesi için bir vesile olduğunu kaydetti. Kabukçuoğlu, 1 Nisan’da Türkiye’de kongresini tamamlayan 68 ilden toplam 900, Eskişehir’den ise 12 üst kurul delegesinin katılımıyla genel başkan ve genel idare kurulu seçimlerinin gerçekleşeceğini ifade etti.

Eskişehirlileri kongreye davet eden Kabukçuoğlu, “Biz İyi Parti Eskişehir teşkilatı olarak 12 otobüs ve özel araçlarımızla büyük kongreye katılıyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.