İYİ Parti’den CHP ziyareti

31 Mart seçimleri öncesinde CHP Parti Meclisi tarafından göreve atanan Abdülkadir Adar başkanlığındaki CHP Eskişehir İl Yönetim Kuruluna tebrik ziyaretleri sürüyor.

İYİ Parti’den CHP ziyareti
12 Aralık 2018 Çarşamba 16:11

Bu kapsamda sivil toplum derneklerinin ve meslek kuruluşlarının ziyaretlerini kabul eden Adar, İYİ Parti İl Başkanı Ramiz Tunca’yı CHP’de ağırladı.

 İYİ Parti İl Başkanı Ramiz Tunca ve İl Yönetim Kurulundan oluşan kalabalık bir heyet, CHP İl Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar’ın makam odasında kabul edilen İYİ Parti heyeti ile sohbet eden Adar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kent ve ülke gündemine dair konularında görüşüldüğü ziyaret oldukça verimli bir atmosferde geçerken Tunca ve Adar, birbirlerine başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.