İYİ PARTİ ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI GÖREVE BAŞLADI

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu, Eskişehir’deki hedeflerini açıkladı. Eskişehir’de 3 milletvekilliği ve 3 merkez belediyeden 2’sini almak istediklerini belirten Kabukçuoğlu, halkın yüzde 60’ının İYİ Parti’ye oy vermeye hazır olduğunu ve yüzde 40’lık kesimin oyunu kazanmak için çalışacakların söyledi.

İYİ PARTİ ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI GÖREVE BAŞLADI
06 Aralık 2017 Çarşamba 11:39

İYİ Parti Eskişehir İl örgütü basın mensuplarıyla bir araya geldi. Partinin kuruluş amacı ve aşamalarından bahseden İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu, Türkiye’nin içinde bulunduğu durumun partinin ortaya çıkmasında önemli bir etken olduğunu söyledi. Kabukçuoğlu, “İYİ Parti,  Türk siyasetinin önünün kapatılması, toplumdan gelen taleplere parti yöneticilerinin kulaklarını tıkamaları nedeniyle, ülkemizin değişim ihtiyacına cevaben kurulmuş bir siyasi partidir. Ülkede işsizlik alıp başını gitmiş, pahalılık tırmanıyor, her gün şehit cenazesi kaldırılıyor, dış politikada sürekli zigzaglar çiziliyor, yurt dışına kaçan bir soysuz ülkede gündem oluşturuyor, kadın cinayetleri almış başını gitmiş, çocuk istismarı hiç olmadığı kadar fazlalaşmış, bizim eğittiğimiz çocuklarımız dünya sıralamasında 50’inci sıralara düşmüş, döviz dolayısıyla ülkenin borçları tırmanıp gidiyor. Tüm bunlara rağmen iktidar partisi 15 yıl iktidarda kalıyorsa ve burada iktidar partisi ne yapıyor da iktidar olmaya devam ediyor sorusu sorulacaksa ondan önce muhalefet partileri ne yapamıyor da iktidar olamıyor sorusunu sormak gerekiyor. Biz, ilk aşamada iyi bir muhalefet partisi nasıl olunur? ‘un cevabını veriyoruz. Partimiz Genel Merkez’de örgütlenmesini hızla tamamlarken taşrada da örgütlenmesini hızla tamamlama gayretine girmiştir. Genel Başkanımız Meral Akşener, ülkeyi karış karış dolaşmakta ve halkın nabzını tutmaktadır.” dedi.

ESKİŞEHİR’İ KUCAKLAMAK İSTİYORUZ

Eskişehir İYİ Parti yönetimi olarak göreve gelmeden önce sıkı bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Kabukçuoğlu, “Bir grup arkadaşla birlikte siyasetçi, iş adamı, gazeteci ve değişik meslek gruplarıyla sayısız toplantılar yaptık. 11 kişilik bir danışma kurulu oluşturuldu. Tüm toplumu kapsayıcı bir yapı oluşturmak için gayret sarf edildi. İl yönetimi olarak amacımız tüm Eskişehir’i kucaklamaktır. Biz siyaset yapıyoruz. Özelde Eskişehir’de, genelde Türkiye’de olup bitenleri takip etmek, İYİ Parti Genel Merkezinin politikasını topluma anlatmak, yanlış yapılan işler için sorumlusunu uyarmak, çözümler üretmek ve bunları toplum ve yetkilisi ile paylaşma temel hedefimizdir.” ifadelerini kullandı.

ESKİŞEHİR’İN YÜZDE 60’I BİZE OY VERMEYE HAZIR

Eskişehir’de partinin kuruluşundan itibaren ilgiyle karşılaştıklarını belirten Kabukçuoğlu, partinin Eskişehir’deki oy oranını da açıkladı. Kabukçuoğlu şöyle devam etti: “İYİ Parti’ye tüm Türkiye’de olduğu gibi Eskişehir’de de büyük bir teveccüh var. Gerek İl Yönetimi’ne gerekse ilçe yönetimlerine talip olmak için çok fazla aday oldu.  Eskişehir için hedefimiz 3 milletvekilliği ve merkezdeki 3 belediyeden ikisini almaktır. Bu büyük bir hedef değildir. Bir anket sonucunda Eskişehir’in yüzde 35’i İYİ Parti’ye oy veririm sonucu çıkmış. Yüzde 25 kararsız ve yüzde 40 oy vermem demiş. Yani toplumun yüzde 60’lık bir kesimi bize oy vermeye hazırdır. Eskişehir İl yönetimi olarak başarılıyız demek için bize oy vermeyecek yüzde 40’lık kesimin de oyunu almaktır.”

İYİ Parti Eskişehir Başkanlık Divanı şu isimlerden oluştu:

Arslan Kabukçuoğlu – İl Başkanı

İbrahim Dursun – İl Sekreteri

Ebru Servi – İl Muhasibi

Faruk Gültekin – İl Başkan Yardımcısı

Naci Erdemli – İl Başkan Yardımcısı

Ahmet Boztepe – İl Başkan Yardımcısı

Oğuz Döngel  - İl Başkan Yardımcısı

Mehmet Tunca – İl Başkan Yardımcısı

Arif Geçkalan – İl Başkan Yardımcısı

Şenel Altun – İl Başkan Yardımcısı

Nihal Doğruöz – İl Başkan Yardımcısı

Hasan Gürbüz – İl Başkan Yardımcısı

Salih Karabacak – İl Başkan Yardımcısı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eray Şen - 6 yıl önce
Hayırlı olsun çalışmalarınızda başarılar diliyorum
Avatar
bekir özkeçeci - 6 yıl önce
hayırlı uğurlu olsun..el birliğiyle mazlumun ışığı olunacak.haydi bismillah diyelim.
Avatar
Nuri ERAL - 6 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun, başarılar diliyorum.
Adresi bildirirseniz sevinirim.
Avatar
Nuri ERAL - 6 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun, başarılar diliyorum.
Adresi bildirirseniz sevinirim.
Avatar
ramazan kulak - 6 yıl önce
Allah aşkîna il ilçe çalîşmlarînîzîn adresîni Belirtinde vatandaşlarîmîz bulabilsin üçgündür Arîyorum.
Avatar
Ayten sezen - 6 yıl önce
Yolunuz açık olsun.basarilarinizin devamını diliyorum