Ünlüce: Tüm emekli hemşehrilerime selam ve sevgilerimi iletiyorum

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile Tüm Emekliler Sendikası Üyeleri Belediye Meclis Salonunda bir araya geldi. Atılan imzalar ile düşük maaş alan emekliler sosyal yardım grubuna alındı.

Ünlüce: Tüm emekli hemşehrilerime selam ve sevgilerimi iletiyorum
10 Mayıs 2024 Cuma 22:54

Ünlüce Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Tüm Emeklilerin Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Ali Paşa Şanlı ve sendikamıza üye emekli hemşehrilerimizle meclis salonumuzda bir araya gelerek dertleştik. Seçim süreci boyunca sahada ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumundan en çok emeklilerin rahatsız olduğunu dile getirmiş, emeklilerimizin hayatına dokunacak projelerimizi de o süreçte açıklamıştım. Tüm sözlerimin arkasındayım. Emeklilerimizin tenceresinde aş değil, dert kaynıyor. Göreve gelir gelmez ilk işlerimizden birisi düşük maaş alan emeklilerimizi sosyal yardım grubuna dahil etmek oldu. Diğer sözlerimiz konusunda da çalışmalarımız devam edecek. Ziyaretleri için sendikamıza teşekkür ediyor, tüm emekli hemşehrilerime selam ve sevgilerimi iletiyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mkd - 3 ay önce
Ne demek istemiş bulunmaktasın Sayın Bşk.
Avatar
muhafız - 3 ay önce
başkanım sendikaya üye değilsek sosyal hakladan yararlanamayacakmıyız