DÜN REHİN ALMIŞTI BUGÜN TUTUKLANDI

Eskişehir’de dün yaşanan rehin alma olayının faili ile silahla yaralama olayının şüphelisi sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

DÜN REHİN ALMIŞTI BUGÜN TUTUKLANDI
09 Haziran 2017 Cuma 19:52

Bahçelievler Toros Sokak’ta dün öğlen saatlerinde meydana gelen kavgada H.G. (40) isimli şahıs tabancayla hafif yaralanmıştı. Daha sonra H.G. ile birlikte olan aşırı alkollü Sercihan İ. (24), Civan Sokak üzerinde bulunan bir apartmana girerek 3. katta rastgele seçtiği eve girmiş ve evdeki üniversiteli genç kız G.Ö.’yü bıçakla rehin almıştı. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan şahıs ile birlikte silahla yaralama olayının şüphelisi H.G. bugün adliyeye sevk edildi. İki şahıs sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.