ALİHAN KARACAN’IN SELFİSİ GÜNDEME OTURDU

Bu fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturdu.

ALİHAN KARACAN’IN SELFİSİ GÜNDEME OTURDU
09 Haziran 2017 Cuma 20:10

Eskişehir AK Parti Milletvekili aynı zamanda MKYK Üyesi Harun Karacan’ıın oğlu Alihan Karacan’ın Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal ve bir dönem Eskişehirspor’u da çalıştıran Bülent Uygun ile birlikte yapmış olduğu özçekim sosyal medyanın birinci gündem maddesi oldu. Sosyal medyada pek çok yorum yapılan fotoğrafın hikayesi aslında bir ziyaretten ibaret. Ancak bilindiği üzere bugün yapılan toplantı ile genel kurul kararı alan Eskişehirspor Yönetimi’nin yeni bir aday çıkmaması ve görevi sürdürmeleri halinde Bülent Uygun ile yeni sezon görüşmelerine başladığı iddialarının önü arkası kesilmedi. 24 Haziran’da yapılacak genel kurul sonrasında bu fotoğrafın Eskişehirspor için anlamı daha da netlik kazanacak.   
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emrullah - 7 yıl önce
Demek ki Harun Karacan Halil Ünal'ı destekliyor. Bu Bakan'dan vize alamayan mevcut yönetimin Karaca'dan destek alacağı anlamına gelir. Herkes Bülent hocaya bakmış ama Ali daha önemli bir detay. Hayırlı olsun