"EĞİTİM İÇİN DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ"

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Eskişehir Şube Başkanı Sevgi Akmen, “Eğitimde fırsat eşitliğinden yararlanmak isteyen ve çağdaş bireyler olarak topluma hizmet verme heyecanı yaşayan kızlarımız, gençlerimiz desteğinizi bekliyor” dedi.

"EĞİTİM İÇİN DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ"
10 Haziran 2017 Cumartesi 12:33

Akmen yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği olarak, maddi zorluk içindeki ilk ve orta öğretimdeki kız çocuklarına ve üniversite öğrenimi gören gençlere burs desteği veriyoruz. Kırsal kesimdeki kızlarımıza, gençlerimize zorlukları aşmak amacıyla küçük bir dokunuşla destek sağlıyoruz. Ülkemizin aydınlık geleceğinin oluşturulmasında kız çocuklarımızın okutulmasının çok önemli olduğuna inanıyoruz. Çocuk gelinlerin, çocuk annelerin olmaması için kız çocuklarımızın eğitim hakkından mahrum edilmemesi gerektiğini ısrarla anlatıyoruz. Bu inançla yaptığımız çalışmalarımızda bağışçılarımız ve gönüllülerimizin destekleri ile yol alıyoruz. Bu vesileyle kurulduğundan bu yana geçen 28 yıl içinde Çağdaş Yaşam ailesine desteklerini esirgemeyen tüm bağışçılarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz. ÇYDD Eskişehir Şubesi olarak, kurucumuz ve Onursal Genel Başkanımız Prof. Dr. Türkan Saylan’ın açtığı yolda ülkemizin aydınlık geleceği için eğitim ve kadın odaklı çalışmaya devam etme kararlılığındayız. Bu kapsamda yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde, eğitim için bağış ya da katkıda bulunmak isteyenlerin 234 33 20 nolu telefondan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Eskişehir Şubesine ulaşmalarını diliyoruz.Eğitimde fırsat eşitliğinden yararlanmak isteyen ve çağdaş bireyler olarak topluma hizmet verme heyecanı yaşayan kızlarımız, gençlerimiz desteğinizi bekliyor."
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.