BÖLGE MÜDÜRÜNDEN DİKKAT ÇEKEN KARAR

Devlet Su İşleri (DSİ) 3. Bölge Müdürlüğü’nde mesai saatlerine uyulmamasına ilişkin Bölge Müdürü Murat Gül, işe gidiş ve geliş saatlerine müdahalede bulundu. Gül’ün bu kararı tepkilere yok açtı.

BÖLGE MÜDÜRÜNDEN DİKKAT ÇEKEN KARAR
13 Nisan 2019 Cumartesi 13:52

Devlet Su İşleri (DSİ) 3. Bölge Bölge Müdürü Murat Gül, mesai saatlerine uyulmaması üzerine işe gidiş ve geliş saatlerine müdahalede bulundu. Gül yaptığı açıklamada, “Bölge müdürlüğümüzde mesai saatlerinin başlama ve bitişleri muhtelif zamanlarda yazılan yazılarımız ile personelimize duyurulmuş ise de bazı Şube Müdürlerinin mesai saatlerine riayet etmediği tespit edilmiştir. Bu yazı tarihi itibariyle, Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin, Genel Müdürlük, Bölge Müdürlüğü ve numaralı şubeler arasında koordinasyon zaafiyetine meydan vermemek üzere 08.00 – 17.30 saatleri arasında görevleri başında bulunmaları hususunda; Gereğini önemle rica ederim” dedi. Gül’ün bu kararı tepkilere yok açtı.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.