Sücaaddin Veli Kültür ve Turizm Derneği olağan genel kurul toplantısı yapıldı

Odunpazarı Kılıçarslan İlkokulu'nun toplantı salonunda büyük bir katılımla gerçekleştirilen genel kurul seçimlerine tek liste olarak katılan mevcut yönetim güven tazeledi.

Sücaaddin Veli Kültür ve Turizm Derneği olağan genel kurul toplantısı yapıldı
17 Ocak 2017 Salı 11:49

Toplantı sonrası bir konuşma yapan Sücaaddin Veli Kültür ve Turizm Derneği Başkanı İbrahim Balcı, ''Sücaaddin Veli Külliyesinin restorasyonu ve anma etkinliklerinin uluslararası düzeyde yapılmasında çok büyük katkıları bulunan başta Kültür ve Turizm Bakanımız sayın Nabi Avcı'ya, Eskişehir Valiliğine, Türk Dünyası Vakfı'na ve Seyitgazi Belediyesine ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde aynı şevkle yolumuza devam edeceğiz'' diye belirtti. Sücaaddin Veli Kültür ve Turizm Derneği yönetimi; İbrahim Balcı başkanlığında, Emine Cevahir Çalıkuşu Yazıcı, Hasan Ali Uzun, Cüneyt Koyun, Süleyman Mutlu Büyükaşçı, Ahmet Balcı ve Hasan Ali Sağın isimlerinden oluştu. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.