Cumhuriyet’in 94’üncü yılında Odunpazarı’ndan esnafa anlamlı hediye

Odunpazarı Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Odunpazarı ilçe genelinde esnafa Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün büstünü hediye etti.

Cumhuriyet’in 94’üncü yılında Odunpazarı’ndan esnafa anlamlı hediye
29 Ekim 2017 Pazar 12:45

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un da katılımı ile gerçekleşen büst dağıtımında, Başkan Kurt esnafla bir araya geldi.  Esnafın dilek ve şikayetlerini de dinleyen Başkan Kurt, Cumhuriyet’in 94’ncü kuruluş yıl dönümü ve Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak; esnafa “Cumhuriyet Biziz” sloganının yazılı olduğu Av. Kazım Kurt imzalı Atatürk Büstlerini taktim etti.

Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, ilçe genelinde esnafa Atatürk Büstü hediye etmeye devam ederken, büst dağıtımı tamamlandığında Odunpazarı’nda Atatürk Büstü bulunmayan esnaf kalmayacak.

Bu anlamlı hediye için Başkan Kurt’a teşekkür eden esnaf ise, “Atatürk ilke ve devrimlerini ve Cumhuriyeti ne pahasına olursa olsun koruyup, yaşatacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.