71 Evler Halk Merkezi’ne kavuştu

Odunpazarı Belediyesi, 71 Evler Mahallesi’nde bulunan Aydın Arat Halk Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

71 Evler Halk Merkezi’ne kavuştu
21 Temmuz 2017 Cuma 23:31


Haber: Gözde Çelik- 
Eskişehir’in eski belediye başkanlarından Aydın Arat’ın adının verildiği Halk Merkezi’nin açılışına  Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, CHP İl Başkanı Sinan Özkar, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, 71 Evler Muhtarı Emir Dişbudak, belediye meclis üyeleri ve Aydın Arat’ın ailesi ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Başkan Kazım Kurt, açılışta yaptığı konuşmasına, Eskişehir’e hizmet eden herkesi saygı ve minnetle anarak başladı.Demokrat belediyeciliğin önemine dikkat çeken Kurt, şunları söyledi: “Biz demokrat olmak zorundayız. Herkesin hizmetinin karşılığını vermek zorundayız. Her kim Eskişehir'e bir çivi çakmış ise o kişinin adının Eskişehir'in bir yerlerinde yaşaması gerektiğini düşünüyorum. Aydın Arat'la oturup sohbet etmemiş olmama rağmen onun hizmetlerini inkâr etmeyiz, ettirmeyiz. 71 Evler Mahallesi bundan sonra Eskişehir'in en çok gelişecek mahallesidir.”
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.