YÜCEL İLDİZ “ONLAR DİRENÇLİ BİR TAKIMSA BİZDE ESKİŞEHİRSPORUZ”

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, İstanbulspor ile oynayacakları maçı değerlendirdi. Rakibin mücadeleyi hiç bırakmayan bir özelliği olduğunu belirten İldiz, “Bizde Eskişehirsporuz ona göre oynayacağız” dedi.

YÜCEL İLDİZ “ONLAR DİRENÇLİ BİR TAKIMSA BİZDE ESKİŞEHİRSPORUZ”
15 Ocak 2018 Pazartesi 18:38

Verimli bir kamp dönemi geçirdik

Antalya kampını değerlendirerek sözlerine başlayan tecrübeli teknik adam, “Devre arasına girerken bu kulübün ciddi sorunları vardı. Gerek saha içine gerek saha dışında. Ama kampa gittiğimizde bir yanan kamp yaptık diğer yanda da yöneticilerimiz idari anlamda sorunları çözmek için çaba sarf etti. Bugün buraya geldiğimizde sorunlar ortadan kalmış oldu. Sezon başından beri kamp yapmamış bir takımdı. Bu çok bariz belli oluyordu.  Sonuç olarak faydalı bir kamp geçirdiğimizi düşünüyorum. Oyuncular ile bir birimizi daha iyi tanıdığımızı düşünüyorum. Transfer yasağımız devam ediyor. Bu kadro ile lige devam etmek zorundayız. İki tane cezalı futbolcumuz var Dorukhan ile Semih. Aykut iki haftaya kadar takıma katılacak. Olumlu bir kamp dönemi geçirdik. Bu zaman değin çok realist olarak hem saha içini, ham saha dışını düzeltmek zorunda kaldık. Büyük camialara bu yakışır” dedi.

Kazanmak zorundayız

Çok zorlu bir fikstür ile ikinci yarıya başlayacaklarını hatırlatan İldiz, “Çok zorlu bir fikstür ile başlayacağız. Bu zorlu fikstürü iyi geçirmek bizim elimizde. Saha içi saha dışı ile elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Umuyorum bu hafta sonu maça yansır. Artık top sahada oyuncu arkadaşlarımız gereğini yapacaktır. Biz de onlara destek olacağız” dedi.

Değişimi göreceğiz

Genç futbolcuları tanıma fırsatı bulduklarını belirten İldiz, “Gerek gençler içerisinde gerek kadro içerisinde bazı arkadaşlarımızn neler yapabileceğini gördük. Bu anlamda da çok faydalı bir kamp dönemi geçirdik. Bunu ilerleyen haftalarda göstereceğiz” dedi.

İstanbulspor enteresan bir takım

“İstanbulspor enteresan bir takım. Bu ligin koşullarına göre mütevazi bir takım ama inanılmaz mücadele ediyorlar. Dirençli bir takım ile oynayacağız ama biz de Eskişehirsporuz. Bu saatten sonra hangi kadro ile çıkacağımız, hangi rakip ile oynayacağımız çok önemli değil. Kazanmak için oynayacağız. Bugünleri aşmak adına camia top yekûn birlik içinde olmalı. Kısa vadede öncelikle Eskişehirspor’u bu bulunduğu durumdan çıkarmak ondan sonra gerçek hedeflerine doğru koşturmak istiyoruz”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.