Tenis turnuvasında final heyecanı

Odunpazarı Belediyesi ve Eskişehir Central Court’un birlikte düzenlediği Odunpazarı Belediyesi Güz Tenis Turnuvası’nın Kadınlar Final Maçı, 19 Ekim 2017 Perşembe Günü 15.30’da oynanacak.

Tenis turnuvasında final heyecanı
17 Ekim 2017 Salı 16:21

Vadişehir Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek olan final maçında Eskişehir’in en kaliteli raketleri korta çıkacak. Figen Yalçın ve Ayda Koçak’ın karşı karşıya geleceği Odunpazarı Belediyesi Güz Tenis Turnuvası’nın Kadınlar Final Maçı, adına yakışır bir mücadeleye sahne olacak.

Ayda Koçak final müsabakasına gelene kadar; Emine Özgür, Gizem Yazar ve Sevcan Çalbayram'ı geçerek finale yürüdü. Koçak’ın rakibi Figen Yalçın ise daha zorlu mücadeleler yaparak Feyza Halis, Ceyda Irk;  yarı finalde de İlknur Şen’, turnuva dışına iterek finalin diğer ismi oldu.

“TÜM TENİS SEVERLER DAVETLİ”

Eskişehir’de kadın tenisinin geldiği son noktayı görmek için bu müsabakanın güzel bir fırsat olduğunu söyleyen yetkililer, bu maçı izleme şansı olanların kendini çok şanslı bulacağını kaydetti. Final mücadelesine tüm tenis severler davetli olduğunu belirten yetkililer, turnuvaya iştirak eden tüm katılımcılara turnuva anısına katılımcı madalyaları takdim edileceğini de sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.