TEK ÇARE STADYUMUN İSİM HAKKI

Eskişehirspor’da yeni sezon öncesi transfer yasağının kalkması için stadyuma isim hakkı verecek firma aranıyor.

TEK ÇARE STADYUMUN İSİM HAKKI
19 Haziran 2017 Pazartesi 10:51

İstikbal Gazetesi'ndeki habere göre; Büyük umutlarla geçtiğimiz sezona başlayan Eskişehirspor’da yönetim kurulu şampiyon olarak Yeni stadyuma isim hakkını büyük meblağlarla satmak istemişti. Ancak Süper lig yolunda final maçından dönen Eskişehirspor transfer yasağı ile de karşı karşıya kaldı. Transfer yasağının kalkması için acil 21 Milyona ihtiyacı olan Es-Es’de tek çare olarak da yeni stadyumun isim hakkı görülüyor.

KISA VAADEDE İSİM HAKKI

Önceki gün yapılan mali genel kurulda konuşan Eskişehirspor başkanı Halil Ünal transfer yasağının kalkması için “Stadyum isim hakkı gibi bir kaynak var. 3 milyon dolardan 10 yıllığına sattığınızda sadece tek proje bütün borcunuzu bitirir. Bunun gibi şanslar da var önümüzde.  En kısa vadede olanı da bu projedir” demişti.

STAD GSGM’NİN

Eskişehirspor’un halen devralmadığı Yeni stadyum Gençlikspor Genel Müdürlüğünün bünyesinde bulunuyor. Eğer ki Eskişehirspor isim hakkı için sponsor bulursa stadı Gençlikspor’dan kiralayarak işlemi başlatacak.

GÖZLER BAKAN AVCI DA OLACAK

Transfer yasağının kalkması konusunda tek çare gibi gözüken stadyumun isim hakkı için de yine gözler Bakan Nabi Avcı’da olacak. Avcı’nın Eskişehirspor’un üzerindeki kamburu kaldırmak için başta ETİ olmak üzere birkaç büyük firma ile görüşeceği de sızan haberler arasında.  Taraftarda bakan Avcı’dan Es-Es için destek istiyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.