POTE’Yİ DURDURAMADIK

Eskişehirspor, Pote’nin golleri ile 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada 2-2’lik skora uzanmayı başardı ancak 90 dakika sonunda sahayı 4-2’lik mağlubiyet ile terk etti.

POTE’Yİ DURDURAMADIK
08 Nisan 2017 Cumartesi 20:45

Süper Lig hedefine ulaşmak için oldukça zor bir yolculuğa çıkan Eskişehirspor ligin dişli ekiplerinden Adana Demirspor’u ağırladığı karşılaşmada rakip takımın en etkili ismi olan Pote’nin 26 ve 52. dakikalarda attığı gollerle 2-0 yenik duruma düşerken, pes etmedi. Denizli’nin ikinci yarıda oyuna sürdüğü futbolculardan Kaan Kanak 53 ve Semih Şentürk 67. dakika rakip fileleri havalandırarak durumu 2-2’lik beraberliğe taşıdı. Adana Demirspor karşılaşmanın 73. dakikasında Alican Karadağ’ın attığı gol ile durumu 3-2’ye getirirken karşılaşmanın son sözünü günün başarılı ismi Pote söyledi. 90. dakikada Pote attığı 3. gol ile takımını 4-2’lik üstünlüğe taşırken, Eskişehirspor’un 6 haftalık yenilmezlik serisini sona erdirdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.