Potanın Şimşekleri son maçta kaybetti

Gloria Cup’ta 3’üncü ve son maçına çıkan Eskişehir Basket, Beşiktaş Sompo Japan ile mücadele etti. Potanın Şimşekleri rakibine 50-70’lik skorla mağlup oldu.

Potanın Şimşekleri son maçta kaybetti
24 Eylül 2017 Pazar 18:44

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi öncesi Antalya’da düzenlenen Gloria Cup’a katılan temsilcimiz Eskişehir Basket, turnuvanın son maçında Beşiktaş Sompo Japan ile karşı karşıya geldi. Potanın Şimşekleri karşılaşmaya, Jeff Ayres, Yunus Emre Sonsırma, Billy Baron, Caner Erdeniz ve Viacheslav Kravtsov ilk 5’i ile başladı. Eskişehir Basket’in ilk sayısını Viacheslav Kravtsov atarken ilk çeyrek 15-14 Beşiktaş üstünlüğü ile tamamlandı.

2 mağlubiyet, 1 galibiyet

Büyük bir mücadelenin yaşandığı 2. periyotta Potanın Şimşekleri, Billy Baron ve Jeff Ayres ile etkili olsa da ilk yarıyı 31-34 geride tamamladı. 3. Çeyrekte oyunun kontrolünü eline alan Beşiktaş Sompo Japan, çeyreği 40-58 önde bitirdi. Karşılaşmanın son periyodunda farkı eritemeyen Eskişehir Basket 50-70’lik skorla kaybederek Gloria Cup’un sonuna geldi. Temsilcimiz turnuva boyunca 2 mağlubiyet ve 1 galibiyet aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.