POTANIN ŞİMŞEKLERİ'NDE HEDEF GALİBİYET

Nesine.com Eskişehir Basket, Final-Four 4’üncü maçında Acıbadem Üniversitesi ile deplasmanda karşılaşacak. Potanın Şimşekleri bu maçın hazırlıklarını Yenikent Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü

POTANIN ŞİMŞEKLERİ'NDE HEDEF GALİBİYET
22 Mayıs 2017 Pazartesi 16:42

Sezon boyunca antrenmanlarını ve maçlarını Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda sürdüren Nesine.com Eskişehir Basket, üniversitenin mezuniyet törenleri için bu haftaki antrenmanlarını Yenikent’te yapıyor. Amerikalı Koç Brad Greenberg yönetimindeki antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

Planlar galibiyet üzerine

Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyesi mağlubiyetiyle gruptaki ilk yenilgisini alan Siyah-Kırmızılı temsilcimiz, Acıbadem deplasmanına sıkı hazırlanıyor. Acıbadem ekibinin grupta 3 maçta galibiyeti bulunmazken, Dev Adamlar İstanbul temsilcisini devirip grupta saf dışı bırakmanın hesaplarını yapıyor.

Greenberg temkinli

Nesine.com Eskişehir Basket’in Amerikalı Koçu Brad Greenberg, antrenmanda oyuncularını Acıbadem maçı için sürekli uyardı. Temkinli olduğu gözlenen Greenberg’in özellikle savunma ribauntlarında oyuncularından daha dikkatli olmalarını istedi. Oyun kurucuları da uyaran Amerikalı, tercihlerine dikkat etmeleri gerektiğini belirtti.

Yolculuk perşembe günü

Cuma günü saat 16.00’da Final-Four 4’üncü maçında deplasmanda Acıbadem Üniversitesi’nin konuğu olacak olan Devler, Perşembe günü İstanbul’a gidecek. Karayoluyla İstanbul’a gidecek olan Siyah-Kırmızılı kafile Perşembe günü sabah 9.00’da hareket edecek.

Evren’de sıkıntı yok

Son oynanan Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyesi maçında hafif sakatlık yaşayan deneyimli basketbolcu Evren Büker’in ciddi bir probleminin olmadığı öğrenildi. Tecrübeli basketbolcunun Acıbadem Üniversitesi ile oynanacak maçta süre alması bekleniyor.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.