OSMAN TAŞ ONLARA SESLENDİ

Coşkulu taraftara seslenen Başkan Osman Taş, Eskişehirspor’un en iyi yere geleceğini söyledi.

OSMAN TAŞ ONLARA SESLENDİ
19 Haziran 2019 Çarşamba 21:23

Eskişehirspor 54'üncü kuruluş yıl dönümünü kutlarken, kentte adeta karnaval havası esti. Siyah Kırmızılı ekibin yeni yaşı Porsuk Çayı üzerine kurulan platformda coşkuyla kutlandı. Eskişehirli taraftarlar, yaktıkları meşaleler ise renkli görüntülere sahne oldu.

Kutlamalarda konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa,“Geçen sene söylemiştik ama kupayı getiremedik. 13-14 tane pırıl pırıl genç getirdik. Kupalar galip geçici ama bu gençler kalıcı olacak” dedi.  Coşkulu taraftara seslenen Başkan Osman Taş, Eskişehirspor’un en iyi yere geleceğini söyledi. Taş, “Buradan bazı insanlara seslenmek istiyorum.  Bana köstek olmaya çalışan, önüme taş koymaya çalışanlar var. Sizleri gördükçe daha çok çalışıyorum. İstifa olayı hiç yok” diye konuştu.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.