O MUCİZE ARTIK ÇOK UZAK

Ligin ikinci yarısında aldığı art arda galibiyetler ile ligde kalma umudunu ayaklandıran Eskişehirspor, Menemenspor ile başlayan düşüşe Giresunspor karşısında da engel olamadı. Kırmızı Şimşekler, Giresunspor karşısında aldıkları 2-0’lık mağlubiyet ile art arda 5’inci yenilgisini alarak ligde kalma umutlarından bir adım daha uzaklaştı.

O MUCİZE ARTIK ÇOK UZAK
07 Mart 2020 Cumartesi 18:26

Kendi saha ve seyircisi karşısında Giresunspor’u ağırlayan Eskişehirspor, karşılaşmanın 30. dakikasında Ahmet Kesim, 84. dakikasında ise Del Valle’ni,n attığı gol ile karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. İlk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ikinci yarısında yenik durumdan kurtulmak için rakibe baskı uygulayan Kırmızı Şimşekler aradığı gole bir türlü ulaşamayınca defans boşluğundan faydalanan Giresunspor buldukları gol ile maçın son dakikalarına rahat bir şekilde girdi.

Eskişehirspor aldığı bu mağlubiyet ile mağlubiyet sayısını 5’e çıkarırken, 16 puan ile ligin son sırasında kaldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.