EYVAH EYVAH!

Eskişehirspor son 3 haftada, 3 mağlubiyetine imza atarken, ligin bitimine sayılı haftalar kala işini zora soktu.

EYVAH EYVAH!
15 Mart 2019 Cuma 21:05

20. dakikada rakip defansın hatasını değerlendiren Sissokko ile 1-0’lık üstünlüğü ele geçiren Kırmızı Şimşekler, 24. dakikada rakip futbolcu Okan Derici’nişn attığı gole engel olamadı (1-1)

 İlk yarı bu skor ile bitecek derken,  bitimine saniyeler kala Altınordu’nun başarılı ismi Serdar Deliktaş Altınordu’yu 2-1’lik üstünlüğe taşıdı. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında gol bulmak için rakip kaleye yüklenen Eskişehirspor defansında büyük açıklar verdi. Bu açıklıkları değerlendiren Altınordu, 67. dakikada Hüseyin Öner ile 3-1’lik üstünlüğü sağladı. Bu golden 3 dakika sonra bu kez Kerim Alıcı Altınordu’nun 4. golüne imza attı. 77. Dakikada İbrahim Halil Öner Eskişehirspor’un ikinci golünü atarken maçta başka gol olmayınca karşılaşma Altınordu’nun 4-2’lik üstünlüğü ile bitti. Eskişehirspor 26. Haftayı 25 puan ile kapadı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.