ESSTORE’DAN PLAKA KAMPANYASI

Esstore sahibi ve Başkan Vekili Osman Taş tarafından kulübe gelir sağlamak adına plaka kampanyası başlatıldı.

ESSTORE’DAN PLAKA KAMPANYASI
14 Şubat 2019 Perşembe 15:50

Esstore’daki kampanya tanıtım törenine Esstore sahibi ve Başkan Vekili Osman Taş yanı sıra Eskişehir Teknik Direktörü Fuat Çapa, futbolcular ve Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri katıldı. Kulübe destek olmak amacıyla başlatılan kampanyaya katılmak isteyenler 145 TL ücret karşılığında plaka satın alabilecekler. Plaka kampanyasına destek olanların ismi ayrıca oluşturulacak anı duvarında sergilenecek.

Taş herkesin kampanyaya destek vermesini beklediklerini ifade ederek, “Takımımıza katkı sağlamak amacıyla plaka kampanyası başlattık. Amacımız Ayşe teyzemiz de 100 lira versin bağışta bulunsun, işadamlarımız da 100 lira versin bağış yapsın. Eskişehir’de 40 bine yakın işverenimiz var bizim hedefimiz 100 bin. Belediyelerimizden de destek bekliyoruz” dedi.  

Plaka alan kişilerin isimleri oluşturulacak anı duvarında sergileneceğini söyleyen Taş, “Eski stadyumumuzda bir yerde ya da şimdi stadyumda bir anı duvarı oluşturup plakaları oraya çakacağız. İstediğimiz eski stadyum yeri. Hatta bunun tüm masraflarını ben karşılamaya varım” diye konuştu.  Taş, “Kampanyaya 145 TL ücret karşılığında destek olabilirler. Bunun 100 lirası Eskişehirspor’a gidecek” ifadesinde bulundu.

YENİ ŞUBELER AÇACAĞIZ

Esstore olarak yeni şubeler açmayı planladıklarını söyleyen Taş, “Haziran ayı itibariyle İsmet İnönü Caddesi, stadyumda, tesislerde ve Atatürk Bulvarında şube açacağız” dedi.

ESKİ STADYUM OLURSA ANLIMLI OLUR

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa iz bırakan bir kampanyaya imza atıldığını ifade ederek, “Bazı kampanyalar vardır yapar geçersiniz. Bazı kampanyalar vardır iz bırakır. Bu da iz bırakan kampanyalardan biri. 53 yıllık tarihe bakacak olursak çok şeyler yaşanmış ama bazı şeyler halen daha hafıza da kalmış. Bu kampanyada bunlardan biri olacak. Duvar inşallah eski stadyumda yapılır. Daha anlamlı olur” şeklinde konuştu.  ETB Başkanı Murat Diri ise, “İz bırakacak bir kampanya. Bunun hatırası ölümsüz olacak” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.