ESKİŞEHİRSPOR:3 ELAZIĞSPOR:1

Ligin bitimine beş hafta kala kendi saha ve seyircisi önünde Elazığspor’u konuk eden Eskişehirspor rakibini 3-1 yenerek ligde tutunma mücadelesinde önemli bir adım daha attı.

ESKİŞEHİRSPOR:3 ELAZIĞSPOR:1
13 Nisan 2019 Cumartesi 21:25

Geçtiğimiz hafta ligin dişli ekiplerinden Osmanlıspor’u deplasmanda deviren Kırmızı şimşekler bu hafta kendi sahasında Elazığspor’u konuk etti. Karşılaşmanın 31. Dakikasında rakip futbolcu Diarra’nın attığı gol ile 1-0 yenik duruma düşen Kırmızı Şimşekler ilk yarının kalan dakikalarına gol sığdıramayınca soyunma odasına 1-0 yenik durumda gitti.

İkinci yarıda daha etkili olan ve rakip kaleye baskı uygulan Eskişehirspor’da beraberlik Sisokko’nun 50. dakikada attığı gol ile geldi. Bu golden dakikalar sonra oynanan ikinci yarıda giren Jesse Eskişehirspor’u 2-1’lik üstünlüğe taşıyan golü kaydetti. Maçın uzatma dakikaların Eskişehirspor’un kazandığı penaltıyı gole çeviren Jesse Eskişehirspor’u 3-1’lik galibiyete taşıdı. Karşılaşma 3-1 Eskişehirspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Eskişehirspor bu galibiyet ile ligdeki puanını 31 puana çıkararak, düşme hattı ile olan puan farkını 6’ya çıkardı.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yıl dönümü nedeniyle hakem heyetine ve takım kaptanlarına çiçek taktim etti.

Maçı, UEFA Hakem Kurulu Üyesi ve Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg de (solda) izledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.