ESKİŞEHİRSPOR İSTANBULSPOR’A BİLENİYOR

Sezonun ikinci yarısının ilk maçında cumartesi saat 15.30’da İstanbulspor ile karşılaşacak olan Eskişehirspor zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı Şimşekler mutlak galibiyet parolası ile çıkacağı maçta taraftarının desteği ile bu amacına ulaşmayı hedefliyor.

ESKİŞEHİRSPOR İSTANBULSPOR’A BİLENİYOR
19 Ocak 2018 Cuma 13:10

Yeniden doğuş maçı

Sezonun ilk yarısını krizlerle tamamlayan Eskişehirspor, ikinci yarıda hedefe koşan birtakım olmayı amaçlıyor. Zorlu maç öncesi hem teknik heyet, hem de yönetim bu konuda oldukça ciddi olduklarını gösteren açıklamalarda bulundu.

İlk maçtan 1 puan

Sezonun ilk yarısında İstanbul deplasmanında oynanan karşılaşmada Eskişehirspor rakibi ile 2-2 berabere kalmıştı. Eskişehirspor’un golleri Ofoedu ve Hasan Hüseyin Acar’dan gelmişti.

Rakip deplasmanda kayıp

Ligin ilk yarısını 23 puan ile 10. sırada tamamlayan İstanbulspor bu puanların 15’ini kendi sahasında toplarken, deplasmanda sadece 8 puan toplama başarısı gösterdi.  Eskişehirspor ise kendi evinde oynadığı 9 karşılamada 3 galibiyet 3 de beraberlik alarak 12 puan çıkarmayı başardı.

Eskişehirspor galibiyet sayılarında üstün

Eskişehirspor ile İstanbulspor şimdiye kadar 22 karşılaşmada karşı karşıya gelirken bu karşılaşmalarda Eskişehirspor 9 galibiyet, İstanbulspor ise 5 galibiyet çıkardı. 8 karşılaşma ise beraberlik ile sona erdi. Eskişehirspor ev sahibi olduğu maçlarda ise rakibine galibiyet sayılarında 6-2 üstünlük sağladı.

Semih ve Dorukhan cezalı Andaç sakat

Eskişehirspor’un İstanbulspor ile oynayacağı maçta 3 eksiği olacak. Dorukhan ve Semih Şentürk kart cezası nedeniyle görev alamazken Andaç ise sakatlıktan dolayı yarın ki maçta görev alamayacak.

Özgür Türkalp yönetecek

Zorlu 90 dakikayı Özgür Türkalp yönetecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.