Eskişehir Hentbol zoru başardı

17 haftada topladığı 15 puan ile ligde rahat bir konumda bulunan Şimşek Kızlar, bu hafta sahasında Kastamonu Artsam Koleji ile karşılaşacak.

Eskişehir Hentbol zoru başardı
09 Şubat 2017 Perşembe 18:12

Geçtiğimiz hafta sonu zorlu Samsun deplasmanından galibiyet ile dönen temsilcimiz rahat bir nefes almıştı. Ligde kalan maçlarına daha rahat bir şekilde mücadele edecek olan temsilcimiz ilk senesinde beklentinin üzerine şimdiden çıkmış oldu. Ligde sadece 1 galibiyeti olan ve düşme potasında yer alan Artsam Koleji'ni konuk edecek olan Eskişehir Hentbol  bu maçı da kazanarak yoluna dolu dizgin devam etmek istiyor. Bu karşılaşmanın hazırlıklarına devam eden Sertan Sarpaş ve öğrencilerinin moral ve motivasyonu da oldukça yerinde.
Eskişehir Hentbol  SK antrenörü Sertan Sarpaş zorlu karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamalarında, "Cumartesi günü sahamızda Kastamonu Artsam Koleji ile önem derecesi yüksek bir maça çıkacağız. Tüm hafta boyuncu bu maç için sıkı hazırlandık. Yaş ortalaması oldukça düşük bir takımla bu yola çıktık. Takımızın yaş ortalaması şuan 18 civarında. Geleceğin takımını inşa etme niyeti ile başladığımız sezonda herkesin en büyük düşme adayı dediği bir ortamda Süper lig'e alışma evremizi atlattık. Takımımız her hafta daha da tecrübe kazanıyor. 16-17 yaşındaki Eskişehir doğumlu kızlarımıza güvendik ve forma verdik. Allah'a şükür olsun ki onlar da yüzümüzü kara çıkartmadı. Mücadele ettiler, adeta savaştılar. Yüreklerini ortaya koydular. Tecrübeli oyuncularımızın da önemli katkıları ile ligde bu noktalara gelebildik. Ligde bizden çok daha tecrübeli takımlardan daha çok puan toplamış durumdayız. Bunu söylemek sadece dile kolay. Biz genç oyuncularımıza güvenerek bunu başardık. Bu hafta Kastamonu Artsam Koleji ile oynayacağız. Devre arasında 4 sağlam yabancı transfer gerçekleştirdiler. Kadrosunda bu liglerde uzun yıllar forma giymiş yerli oyuncular da yer alıyor. Yaş ortalaması yüksek ve tecrübeli bir takım. Bu maç onlar için ligde kalma açısından hayati bir önem taşıyor.  Biz ise yaş genç kadromuzla maç saatini bekliyoruz. Bu maçı da kazanmak istiyoruz ve kazanmak için son saniyeye kadar mücadele edeceğiz. Eskişehirli spor severler şunu bilsin ki bu günlere hiç kolay gelmedik. Terimizin son damlasına kadar savaşarak, bir saniye bile mücadeleyi bırakmadan bu başarıları elde ettik. Kendimizi ve hedeflerimizi her geçen büyüterek yolumuza devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Tüm Eskişehirlileri Cumartesi günü saat 15:00'te Porsuk Spor Salonuna davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.