ESKİŞEHİR BASKET’TE İMZA ŞOV

Basketbol Süper Lig’de mücadele edecek olan Eskişehir Basket yerli transferlerine imza attırdı. Başkan Sinan Özeçoğlu ve 7 oyuncu imza töreninde yeni sezon öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

ESKİŞEHİR BASKET’TE İMZA ŞOV
21 Temmuz 2017 Cuma 15:10

İmzalar atıldı
Bu sezon Süper Lig’de boy gösterecek olan Eskişehir Basket yeni sezon transferlerine devam ediyor. Siyah Kırmızılı ekip içi transferde Buğrahan Tuncer, Yunus Emre Sonsırma ve Mehmet Alemdaroğlu ile 1 sezon daha anlaşma sağladı. Ayrıca temsilcimiz yeni transferleri Dorukhan Engindeniz, Berkay Candan, Doğan Şenli ve Caner Erdeniz ile sözleşme imzaladı.

Hedefimiz ilk 8
Başkan Sinan Özeçoğlu yaptığı açıklamada, “2017-18 yılının ilk imzalarını atmış bulunuyoruz. Bildiğini üzere bu sene Süper Lig’de mücadele edeceğiz. Kadromuzu güçlendiriyoruz. Çok iyi transferler yaptık. Hedefimiz bu sezon Play-Off’lara kalmak. İlk sene ligde tutulmak önemli ama bizim hedefimiz büyük. Ligi ilk 8 içinde bitirmeyi arzuluyoruz” ifadelerine yer verdi.

Nokta transferler yapıldı
Takımın yeni menajeri Özgün Önver’de açıklamada bulundu. Önver, “Yeni göreve başlamaktan dolayı oldukça mutluyum ve heyecanlıyım. Yönetimime çok teşekkür ediyorum. Süper Lig’de bu sezon bizi zorlu bir maraton bekliyor. Ama biz çok iyi bir takım oluşturduk. Hem yerli hem de yabancı transferde nokta atışları yaptığımızı düşünüyorum. Süper Lig’de taraftarımızı gururlandıracak performans sergileyeceğiz” dedi.

Çok iyi aile olduk
Geçtiğimiz sezon takımın yıldız isimlerinden olan Buğrahan Tuncer’de konuştu. Buğrahan, “Burada bir sezon daha oynamaktan dolayı çok mutluyum. Eskişehir’in bende çok ayrı bir yeri var. Geçen sezon çok iyi bir aile olduk. Bu sene de bunu devam ettireceğimizi düşünüyorum. Tüm şehir kenetlendiğinde neler yaptığımızı gösterdik. Bunu Süper Lig’de de sürdüreceğiz” dedi.

Yunus ve Mehmet mutlu
Eskişehir Basket’in oyun kurucusu Yunus Emre ise, “Eskişehir Basket’te oynamaya devam etmekten dolayı çok mutluyum. Biz burada aile gibi olduk. Yeni sezonda işimiz daha da zor. Ama çok çalışıp ligi çok iyi yerlerde bitireceğimize inanıyorum” dedi. Mehmet Fırat Alemdaroğlu ise, “Bu sezon Süper Lig’de olmaktan dolayı çok mutluyum. Yine çok iyi bir takım olduk. İnşallah büyük başarılar yakalayacağız” dedi.

Eskişehir çok güzel
Yeni transfer Dorukhan Engindeniz ise, “Bu kadar güzel bir şehirde olmaktan dolayı çok mutluyum. Eskişehir çok güzel bir şehir. Taraftarı da oldukça iyi. İyi bir takım oluşuyor ve ben de bu takımda olmaktan dolayı çok memnumum” dedi.

Berkay: Çok iyi kadro oluşuyor
Murat Bey Uşak’tan transfer olan Berkay Canan ise, “Eskişehir Basket ayaklarını yere sağlam basarak Süper Lig’e yükseldi ve bu yolda ilerleyecek. Çok iyi bir kadro oluşuyor. İnşallah yeni sezonda bende tüm gücümü ortaya koyarak takımını iyi yerlere getirmeye çalışacağız” dedi.

Dikkat çekeceğiz
Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta Süper Lig finali gören Doğan Şenli ise, “Eskişehir Basket’e gelmekten dolayı oldukça mutluyum. Ligin en dikkat çekici takımlarından birisi olacak Eskişehir Basket. Geçtiğimiz sezon büyük başarı yakaladılar. Bu sezonda öyle olacak. Takımdaki herkesi hemen hemen tanıyorum. Burada yabancılık çekeceğimi sanmıyorum” ifadelerine yer verdi.

Atmosferden etkilenmiştim
Son olarak Acıbadem Üniversitesi’nden transfer olan Caner Erdeniz konuştu. Caner yaptığı açıklamada, “Geçen sezon Eskişehir Basket’e rakip olmuştum. Ama buradaki atmosfer gerçekten beni etkilemişti. Şimdi böyle büyük bir camiada oynayacak olmaktan çok mutluyum. Yeni sezon şimdiden hepimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.
 
 
 
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.