ESKİŞEHİR BASKET'TE BERROCAL SÜPRİZİ

Nesine.com Eskişehir Basket’te antrenörün belirlenmesine kısa bir süre kalırken temsilcimizin Josep Maria Berrocal ile ilgilendiği gündeme bomba gibi düştü.

ESKİŞEHİR BASKET'TE BERROCAL SÜPRİZİ
02 Temmuz 2017 Pazar 15:03

Süper Lig’e çıkmasının ardından Koç Brad Greenberg ile yolları ayırmaya çalışan Nesine.com Eskişehir Basket koç arayışlarını sürdürüyor. Bu hafta içinde yeni antrenörünü açıklamaya hazırlanan temsilcimiz öncelikle eski koç Greenberg ile fesih işlemlerini bitirmeye çalışıyor. Bu fesih işlemlerinin tamamlanmasının ardından Eskişehir Basket yeni antrenörünü açıklayacak.

Barcelona’da asistlik yapıyor

Siyah Kırmızılı temsilcimiz koç konusunda tercihini yabancıdan kullanacak. Eskişehir Basket’in İspanyol antrenör Josep Maria Berrocal ile ilgilendiği gündeme bomba gibi düştü.1970 doğumlu olan Josep Maria Berrocal daha önce  Budivelnyk, Menorca, Lucentum Alicante ve BC Donetsk'te koçluk yapmış, Panathinaikos'ta ve son sezon da Barcelona'da asistan koç olarak çalışmıştı.

NBA’ye transfer oldu

NBA’nin yolunu tutan Furkan Korkmaz, Philadelphia 76ers ile 2 yıllık sözleşme imzalamak için Philadelphia'ya gitti. Çaylak kontratı imzalayacak olan Furkan'ın yaz liginde oynamayacağı ve imza sonrasında Ümit Milli takıma katılacağı belirtiliyor. Furkan bu yaz ayrıca nihai kadroya kalması halinde A Milli Takım ile de Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek.

Gaziantep’ten pivot transferi

Gaziantep Basketbol, Galatasaray'dan Orhan Hacıyeva ile anlaştı. Azerbaycan asıllı oyuncu Anadolu Efes altyapısında yetişti, Pertevniyal, Darüşşafaka, Türk Telekom, Aliağa PETKİM, Muratbey Uşak, Acıbadem Üniversitesi ve son olarak Galatasaray formalarını giydi. Pivot oyuncusu olan Orhan 2.03 boyunda ve 28 yaşında.

Owens TOFAŞ’ta

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Eurocup'ta iddialı bir kadro oluşturmak isteyen TOFAŞ, 1988 doğumlu, 2,06 boyundaki Josh Owens'ı kadrosuna kattı. Geçen sezonu Pınar Karşıyaka'da tamamlayan Amerikalı oyuncu, 29 maçta sahada görev alırken, 11.2 sayı-6 ribaund-1 asist ortalamasıyla mücadele etti. Yeşil Kırmızı ekiple Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde de 20 maça çıkan Owens, 8.4 sayı-5.9 ribaund ortalaması yakaladı.

Banvit Caloiaro’yu kaptı

Banvit, Demir İnşaat Büyükçekmece'den Angelo Caloiaro'yu transfer etti. 1989 doğumlu ve 2.03 m boyundaki power forvet Telekom Baskets ve Obradorio'da oynadıktan sonra Büyükçekmece'ye gelmişti. Caloiaro BSL'de 29:31 dakika, 11.9 sayı, yüzde 41.3 üçlük, 6.5 ribaund, 1.6 asist, FIBA Europe Cup'ta 26.6 dakika, 11.0 sayı, yüzde 39.5 üçlük, 5.4 ribaund, 2.6 asist ortalamaları tutturdu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakan süzen - 7 yıl önce
bu tip vizyonsuz oyuncu ve koçlarla bu sene geri düşer