ERSİN TEKGÖZ İKİ DEPLASMAN ÜSTLENDİ

Eskişehirspor’un Menemenspor deplasmanı masraflarını Ersin Tekgöz üstlendi. Ersin Tekgöz ayrıca Eskişehirspor’un Karagümrük deplasmanının masraflarını üsteleneceğinin sözlü taahhüdünü verdi.

ERSİN TEKGÖZ İKİ DEPLASMAN ÜSTLENDİ
11 Şubat 2020 Salı 10:55

Konu ile ilgili konuşan Mustafa Akgören, “Kendisinden Allah razı olsun. Kendini çok severim. Kardeşim gibidir. Ailecek Eskişehirspor’a çok ciddi desteklerde bulunmuşlardır. Canlı yayının ardından kendisi ile telefonda görüşeceğim. Böyle bir destekten dolayı kendisine çok teşekkür ederim.”

Ayrıca Eskişehirspor taraftarı Fatih Dağcı da Osmanlıspor deplasmanının masraflarını üstlenmek istediğini açıkladı. Eskişehir’de uzun yıllar yöneticilik yapan bir isim olan Fatih Dağcı’ya da Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören çok teşekkür etti

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.