DEVLER KUPA PEŞİNDE

Türkiye Basketbol Federasyon Kupası’nın yarı finalinde Sakarya Büyükşehir Basket’i yenerek finale kalan temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket, yarın kupanın sahibi olmak için İstanbulspor Beylikdüzü ile kozlarını paylaşacak.

DEVLER KUPA PEŞİNDE
25 Şubat 2017 Cumartesi 16:27

Yarı final karşılaşmasında Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni deviren temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket yarın Federasyon Kupası’nı kaldırmak için parkeye çıkacak. Güzel bir oyunla rakibine üstünlük kuran Dev Adamlar her periyodu önde tamamlayarak rakip Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni 88-93’lük skorla bozguna uğratarak finale yükseldi.
Diğer tarafta ise finale yükselebilmek için İstanbulspor Beylikdüzü ile Bursaspor Durmazlar kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen maçta İstanbulspor Beylikdüzü rakibini 81-70’lik skorla yenerek finalde temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket’in karşına çıkmaya hak kazandı. Zorlu final karşılaşması yarın saat 16.00’da Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak.
ÖĞRENCİLERİNİ UYARDI
Çeyrek final ve yarı final karşılaşmalarını oldukça güzel bir oyunla kazanan Nesine.com Eskişehir Basket’te moraller yerinde. Deneyimli Koç Brad Greenberg oyuncularına final maçında basit hatalar yaptıkları takdirde kupanın sıkıntıya gireceğini belirtti. Amerikalı koç İstanbul Beylikdüzü takımına karşı parkede en iyi şekilde mücadele etmelerini vurgulayarak final maçını kazanmalarını istedi.
FİNALDE 2 EKSİK
Nesine.com Eskişehir Basket’te forma terleten Evren Büker ve Özgün Önver final müsabakasında parkeye çıkamayacak. Siyah Kırmızılı takıma büyük katkı sağlayan Evren Büker yarı finalde oynanan Sakarya BŞB maçında sakatlanarak sedyeyle parkeden ayrılmıştı. Büker, İstanbul Beylikdüzü’ne karşı görev yapamayacak. Öte yandan Dev Adamlar’ın kaptanı Özgün Önver ise uzun süredir belindeki sakatlık nedeniyle forma giyemiyor. Deneyimli kaptan final maçında arkadaşlarını kenardan motive edecek.
“KUPAYI GETİRECEĞİZ”
Nesine.com Eskişehir Basket’in Takım Menajeri Gürol Karamahmut yaptığı açıklamada hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurguladı. Menajer Karamahmut, “ Oynadığımız güzel oyunlarla takımımız finale kadar yükseldi. Bizim takımımıza inancımız tam. Final müsabakasında İstanbul Beylikdüzü’nü devirerek Federasyon Kupası’nı Eskişehir’e getireceğiz” ifadelerini kullandı.
MAÇ TBL TV’DE
Türkiye Basketbol Federasyon Kupası’nın final maçında temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket İstanbul Beylikdüzü ile karşılaşacak. Saat 16.00’da başlayacak olan kupa heyecanına önceki maçlarda olduğu gibi 2 bin 200 kişi kapasiteli Mersin Edip Buran Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Öte yandan zorlu karşılaşma internet üzerinden yayın yapan TBF TV’den canlı yayınlanacak.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.