Çapa: Sonuç değil durum kötü

Her mağlubiyetin üzücü olduğunu belirten Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Biz hafta içinde de üzüntülüydük Eskişehirspor sadece şimdiki yöneticilerin sorumluluğunda bir kulüp olmamalı, her birey üzerine düşen sorumluluğu almalıdır” dedi.

Çapa: Sonuç değil durum kötü
12 Ağustos 2018 Pazar 22:24

Giresunspor mağlubiyeti ardından açıklamalarda bulunan Fuat Çapa, rakipten daha az koşmadıklarını ancak rakibin daha tecrübeli olduğunu söyledi. Kırmızı kartın kendilerine pahalıya mal olduğunu belirten Çapa, “Her mağlubiyet üzücü oluyor maalesef. Biz hafta içerisinde de üzüntülüydük. Beklentilerin üst düzey olduğu bir maçta işlerin hazır olmadığını görünce üzücü oldu. Ancak bundan sonraki süreç bizim için çok önemli. Eskişehirspor sadece şimdiki yöneticilerin yönettiği kulüp olmamalıdır. Her birey sorumluluk almalıdır. Şimdiki oyuncularımız elinden geleni yaptı fakat görüntü yetkili olan kişilerin ayıbıdır” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.