Çapa: Bu taraftarın yok olması Türk futbolu adına çok büyük bir kayıp olurdu

Karşılaşmaya çok iyi başladıklarını belirten Çapa: Bugün 1 puan kazanmadık 2 puan kaybettik.

Çapa: Bu taraftarın yok olması Türk futbolu adına çok büyük bir kayıp olurdu
18 Şubat 2019 Pazartesi 21:18

Çapa yayıncı kuruluşa verdiği demeçte şöyle konuştu: Karşılaşmaya çok iyi başladık. Tempolu arzulu istekli başladık. Sahada güzel işler oldu. Maçın kopma noktası atamadığımız ikinci gol. Atamadığı gol attığından daha zor. Rakipe pozisyon vermeden gol yedik. Kontra atağa çok iyi çıkan bir rakiple oynadık. İkinci devre bize katılan arkadaşlarımızın maç eksiği özellikle maçın belirli bölümlerinde net bir şekilde göründü. Koordinasyon eksikliği yaşadık. Bugünkü oyundan ilk 30 dakika ve ikinci yarının 25 dakikasını çok keyifle izledim. Bizim gelecek haftalarda ne yapabileceğimizi net bir şekilde gösteren bir maç yaşadık. Bugün 1 puan kazanmadık 2 puan kaybettik.

Taraftara teşekkür

Sezon başından beri verdikleri mücadelenin altını çizen ÇapaNeyin mücadelesi verdiğimizi bugün yine ön plana çıktı. Bu taraftarın yok olması Türk futbolu adına çok büyük bir kayıp olurdu. Transfer tahtasını açtığımız zaman “Türk futbolu çok önemli bir şey kazandı” demiştim. Bundan sonraki haftalarda da bugün oynana maçtaki görüntüleri yaşayacağız. Taraftarlarımız maç öncesi provakasyon olsa da sadece takımlarını desteklediler. Taraftarlarımıza Türkiye’ye örnek oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.