BAŞKANLAR ŞEHRE DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDU

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, Eskişehirspor eski başkanlarından Nebi Hatipoğlu’nu da yanına alarak basının karşısına çıktı.

BAŞKANLAR ŞEHRE DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDU
25 Temmuz 2018 Çarşamba 14:53

Eskişehirspor’daki gelişmeler ile ilgili kısa bilgi veren Başkan Ünal, "Forvet hattına çok iyi iki forvet almayı amaçlıyoruz. Görüşmeler de son noktaya geldik. Biri yerli, biri yabancı. Ancak ikisi de yabancı olabilir. Kimseye bilgi vermiyoruz. Vermeyeceğiz de” dedi. Başkan Halil  Ünal’ın ardından konuşan Nebi Hatipoğlu ise kamuoyundan, Eskişehirspor’a destek istedi.

"O süreçte ciddi sıkıntılar yaşadık"

Geçen sezon Özeçoğlu Yönetimi’nin  istifa ederek işi yarım bıraktıklarını belirten Hatipoğlu, "O süreçte ciddi sıkıntılar yaşadık. Halil Başkan bir kez daha taşın altına elini koydu. O dönem konuşulanları hatırlayalım, 'Kulübe acil 40-50 milyon acil para gerekiyordu', '24 puan silme cezası' deniyordu. Biz o dönem, Eskişehirspor’un bu halde olduğuna ihtimal vermiyorduk. Ayrıca Eskişehirspor gibi güçlü bir camianın sorunları çözebileceğine inanıyorduk” diye konuştu.

Siyasiler Eskişehirspor’un değerini yeterince bilmiyor

Eskişehir’in seçilmişlerinin, Eskişehirspor’a katkı sunmakta yeterince aktif olmadıklarını savunan Hatipoğlu, “Eskişehir’den oy alan siyasilerin destek bulması gerekiyor. Gerek sponsorluklarla, gerek bazı kurumlarla bu destek sağlanmalı. Ama maalesef siyasiler bu sorunu çözemiyor. Belki imkanları yok ya da Eskişehirspor’un değerini bilmiyorlar. Belediyelerde aynı şekilde destek olmalı. Geçtiğimiz sezon hem Odunpazarı hem de Tepebaşı reklam bilbordlarını Eskişehirspor’a vererek destek sundu. Aynı şekilde Yılmaz Hoca da  reklam bilbordalarını Eskişehirspor’a tahsis etmeli. Eskişehir’de para kazanan tüm şirketlerin Eskişehirspor’a destek vermesi lazım. Biz şirket olarak bir loca alacağız. Onun çekini de kulübe vereceğim. Bu bir Halil, Nebi, Ahmet, Mehmet meselesi değil. Eskişehir’de 50 tane locamız var. Biz bu locaları satın alırsak 5 milyon gelir elde ederiz. Şirketlerin her birinin bir loca alması çok doğaldır. Eskişehirspor camiası da bu şekilde büyür. Benim buradan çağrım diğer odalar her biri birer localar alarak şu 50 loca işini çözmemiz lazım. Eskişehir’de para kazanan herkesin boynun borcu Eskişehirspor’a destek olmaktır” dedi.

Bazı şeyler parayla pulla olmaz

Halil Ünal’a her kesimin sınırsız güvenmesi gerektiğini belirten Hatipoğlu, “Bakın Eskişehir Basket diye bir takım vardı. Bugün ligden çekildi. Demek bu işleri yapmak kolay değil. Halil Başkan her zaman elini taşın altına koydu. Daha önce ikinci ligde başardık, A liginde başardık, bu sene inşallah başaracağız diye düşünüyorum. Bizim yaptığımız ufak bir katkı, yine gerekirse yine yapacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.