VOLKAN DOĞAN’DAN SALLAREL’E ESSTORE YANITI

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Eskişehirspor üzerinden maddi imkanlar sağladığını iddia eden CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel'e cevap verdi.

VOLKAN DOĞAN’DAN SALLAREL’E ESSTORE YANITI
15 Şubat 2018 Perşembe 14:34

Eskişehirspor adının, günlük kısır siyasi tartışmalara malzeme edilmesinin yeni bir örneği ile karşı karşıya olduklarını söyleyen Doğan, Sallerel’in Esstore üzerinden polemik yaratarak, gündem oluşturmaya çalıştığını iddia etti. 

Esstore yönetiminin 5 Kasım’da yaptığı açıklamada “Esstore’yi herhangi bir bedel karşılığı olmaksızın tüm demirbaşları ile birlikte kulübe devretmeye hazırız” sözlerini hatırlatan  Doğan,  Esstore’nin bu teklifinin bütün Eskişehirli yatırımcıları, dolayısıyla Akın Sallerel’i de kapsadığını ifade etti.

Sallarel’e sert sözlerle yüklenen Doğan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Belli ki maaşını Kazım Kurt’tan alan Sallarel ya okuma yazma bilmemektedir ya da okuduğunu anlayamamaktadır. Zira kendisi sorularına cevap verilmediğini, ‘mert’ bir şekilde cevap verilmesi gerektiğini ifade etmiştir. Kazım Kurt’un paralı elemanının namusuyla para kazanan kişileri mertliğe davet etmesi gülünçtür. Eskişehirspor Kulübü'nün ‘Her eve 2 forma’ kampanyasını bile Kulübün yaptığını bilemeyecek kadar Eskişehirspor'a uzak olan Akın Sallarel'in Eskişehirspor’u da kullanarak yaptığı bu tip yıpratma hareketlerini, politika üretme becerisinin eksikliğine bağlıyoruz.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakan - 6 yıl önce
ama hala esstore benim değil diyememiş