Tunca: Kaybedilecek bir seçimin sorumluluğu bize yüklenemez

İYİ Parti haftalık olağan Basın Toplantısında konuşan İl Başkanı Ramiz Tunca, “İYİ Parti seçmenini isteklendirme konusunda İYİ Parti kadar CHP yönetimi de sorumluluk düşüyor” dedi.

Tunca: Kaybedilecek bir seçimin sorumluluğu bize yüklenemez
16 Aralık 2018 Pazar 13:03

14 İlçede, il ve ilçe yönetimleri olarak seçime girmeye hazır olduklarını belirten Tunca, “Bilindiği üzere genel başkanlıklar düzeyinde ilçeler düzeyinde devam eden müzakereler mevcut. Bu görüşmeler sonucunda İYİ parti seçmenin isteklendirilmesini bozacak bir sonucun çıkmamasını umut ediyoruz. Aslında bu görev Büyükşehir’de İYİ parti desteğini alan CHP Eskişehir yöneticilerinin de görevi. Zira, oluşacak tablonun duruma göre İYİ Parti seçmenini isteklendirme konusunda bizler kadar CHP yönetimi de sorumluluğu hatırlatmak, ve altını çizmek isterim. Eskişehir’de nüfusun %88’i kent merkezinde yaşamaktadır. Sadece %123’si dış ilçelerde yaşamaktadır. Yani 12 dış ilçenin tamamındaki seçmen sayısı İYİ Parti’nin 24 Haziran tarihinde aldığı oy kadar değildir. İşte bu sebepledir ki, başta Eskişehir merkez olmak üzere akılcı bir planın yapılmasına katkı sağlamak sadece İYİ Parti’nin değil, CHP’nin de sorumluluğundadır. Eğer Tepebaşı ve Odunpazarı dahil 14 ilçemizde dengesiz bir paylaşım olursa hiç kimse Eskişehir’de kaybedilecek bir seçimin sorumluluğunu İYİ Parti’ye ve özellikle Eskişehir il ve ilçe yönetimlerine yükleyemez” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.