ONLARA İNAT SEVGİYLE KUCAKLAŞACAĞIZ

Ankara'da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya, Eskişehir’deki partililerden ve vatandaşlardan tepki yağdı.

ONLARA İNAT SEVGİYLE KUCAKLAŞACAĞIZ
21 Nisan 2019 Pazar 16:51

Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıya gelen tepkilerden bazıları şöyle:

CHP Parti Meclis Üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer; Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan ahlaksız, mesnetsiz, provakatif saldırıyı yapanları, yönlendirenleri, seyirci kalanları kınıyorum. Allah ıslah etsin kirli beyinlerinizi...

CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar: Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik bugün gerçekleştirilen alçakça saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırının arkasında olanlar bu provokasyon ortamını yaratıp nefret dolu ayrıştırıcı söylemlerin sahipleridir.Tüm vatandaşlarımızı sağduyulu davranmaya ve provakasyonlara kanmamaya davet ediyoruz. İnanıyoruz ki sevgi ve barış ortamı kazanacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen: Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na şehit cenazesinde gerçekleştirilen menfur saldırıyı esefle kınıyorum. Toplumumuzu ayrıştırmak isteyenler asla hedeflerine ulaşamayacaklardır. İnanıyorum ki halkımız bu tür söylemlerde bulunanlara inat, sevgiyle kucaklaşacaktır.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt: Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na şehit cenazesinde gerçekleştirilen saldırı, barışa ve kardeşliğimize karşı yapılmış bir provokasyondur. Şiddetle kınıyorum. Şehit cenazeleri üzerinden siyasi çıkar sağlamak isteyen zihniyet tarihin çöplüğünde yerini alacaktır. Bu halkı ayrıştırmak isteyenler hedeflerine asla ulaşamayacaklar. Onlara inat sevgiyle kucaklaşacağız.


Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç: Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırı aynı zamanda ülkemizin barış içinde yaşama arzusuna yapılmış bir saldırıdır. Toplumumuzu ayrıştırmak isteyenler hedeflerine asla ulaşamayacak. Ayrıca, “protesto” değil “saldırı” demeniz gerekir.

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe: Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na şehit cenazesinde gerçekleştirilen menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum.Hiç bir güç baharın gelişini engelleyemeyecek.

Eğitim-Sen Eskişehir Şube Başkanı Faik Alkan: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırının azmettiricileri, topluma nefret tohumu ekenler bilmelidir bu coğrafyada ayrıştıranlar hep kaybetmiştir. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, hiçbir saldırının bu ülkeye baharın gelmesini engelleyemeyeceğini ifade ediyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.