KÖSE: ESKİŞEHİR MÜKEMMEL ŞEHİR

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse “Sen Değiştirirsin Türkiye” sloganıyla çıktıkları yolculuk kapsamında CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar’ı ziyaret etti.

KÖSE: ESKİŞEHİR MÜKEMMEL ŞEHİR
20 Şubat 2019 Çarşamba 14:03

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse “Sen Değiştirirsin Türkiye” sloganıyla çıktıkları yolculuk kapsamında CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar’ı ziyaret etti. Ziyarette CHP PM Üyesi Gaye Usluer, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Doğramacı yer aldı.

“Sen Değiştirirsin Türkiye” sloganıyla çıktığımız yolculukla yollarının Eskişehir’e düştüğünü söyleyen Köse, “İyi ki de Eskişehir’e düştü. Buradan başlamak, motivasyon anlamında çok kıymetli. Biliyorum ki Eskişehir iyi yönetiliyor, biliyorum ki Eskişehir’de kadının adı var. Biliyorum ki Eskişehir’de insanlar istediği şekilde istediği saatte sokağa çıkabiliyor. Bu anlamda Eskişehir’den başlamak bana iyi geldi” diye konuştu.

MEMLEKET İYİ YÖNETİLMİYOR

Ülkenin iyi yönetilmediğini aktaran Köse, “Memleket iyi yönetilmiyor. Memleketin iyi yönetilmediğini sokağa çıktığınız zaman hissediyorsunuz. Evlerimizde hissediyoruz. Hayatın her alanında memleketin iyi yönetilmediğini hep beraber hissediyoruz. Bir güvenlik görevlisinin bir kadına yaptığı tacizi iktidarın grup başkan vekilinin normalleştirmeye çalışması bu ülkenin nasıl yönetildiğinin kanıtıdır” dedi.

MARTIN SONU BAHAR OLACAK

CHP’li belediyelerin kadına değer verdiğini ifade ederek Köse, “Kadınlar istediği gibi özgür kentlerde dolaşsın. Kadınlar istediği gibi giyinsin. Özgür yaşasın, demokratik bir ülkede yaşasın dedik. Martın sonu bahar diyorsak. Kadınlar ve çocuklar yatağa aç girmesin. Özgür yaşasın. Bu ülkenin sokaklarında özgürce dolaşsın. Komşuluk ilişkileri kurulsun istiyoruz. Bugün ülke ayrışmış durumda. Hiçbir dönemde hiçbir siyasi dönemde bu kadar ülkenin ayrıldığına tanıklık etmedik. Artık insanlar birbirinin yüzüne bakmıyor. O yüzden yereldeki CHP iktidarında kadınlar, gençler arzu ettiği şekilde yaşayacak. Bunun teminatı biziz.

MÜKEMMEL ŞEHİR

Başkan Köse, Eskişehir’in mükemmel bir şehir olduğunu ifade eden Eskişehir’i Venedik’e benzetiyorum. Mükemmel bir şehir. CHP’li belediyelerin yönettiği şehirler böyle” dedi. Konuşmaların ardından İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Doğramacı, genel başkana anı plaketi verdi. Daha sonra partiye üye olan kadınlara rozet takıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.