AYŞE KULİN ESKİŞEHİRLİ OKURLARI İLE BULUŞACAK

Gazeteci-yazar Ayşe Kulin, Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen imza gününde, Eskişehirli okurları ile bir araya gelecek. 23 Şubat Cumartesi Günü gerçekleşecek imza günü, Hamamyolu Açıkhava Kütüphanesi’nde yapılacak.

AYŞE KULİN ESKİŞEHİRLİ OKURLARI İLE BULUŞACAK
20 Şubat 2019 Çarşamba 14:08

Odunpazarı Belediyesi, Nevşin Mengü ve İsmail Saymaz’ın ardından Eskişehirlileri sevilen kalemlerle buluşturmaya devam ediyor. Adı Aylin, Füreya, Gece Sesleri, Nefes Nefese, Veda, Sevdalinka, Umut, Handan, Kanadı Kırık Kuşlar, Kördüğüm ve daha birçok sevilen kitapların yazarı Ayşe Kulin, Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen imza gününde Eskişehirli okurları ile buluşacak. 23 Şubat 2019 Cumartesi Günü gerçekleşecek olan imza günü, Hamamyolu Açıkhava Kütüphanesi’nde gerçekleşecek. Kulin, Eskişehirli okurları için sevilen kitaplarını imzalayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.