KETENCİ “KOALİSYONUN ADI İTTİFAK OLDU”

Demokrat Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Şükrü Ketenci’nin gündeminde bu hafta yerel seçimlerde AK Parti ile MHP arasında yapılacağı açıklanan ittifak konusu vardı. Ketenci MHP’ye "neden sadece 3 ilde girmiyorsun, 81 ilde girmeseydin" diye seslendi.

KETENCİ “KOALİSYONUN ADI İTTİFAK OLDU”
25 Kasım 2018 Pazar 15:10

Koalisyonun ittifak adı altında sürdüğünü ifade eden Ketenci; “Milliyetçi Hareket Partisi dün çıktı 3 Büyükşehir de aday çıkarmayacaklarını açıkladı. Eskiden “Koalisyon ile çok sıkıntıya düşülüyor” denilirdi şimdi koalisyonun adı ittifak oldu. Bir muhalefet partisi resmen iktidar partisine iltihak etti. Neden 3 ilde girmiyorsun ki, 81 ilde destek ver. İltihak olundu zaten. Eskişehir’de de durum farklı değil. Biz adaylarımızı açıklayıp yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.    

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.