Kazım Kurt Emek sakinlerini ziyaret etti

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Emek Mahallesinde pazar esnafı ve vatandaşlarla buluşan Başkan Kurt, Emek Pazarını da gezdi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kurt, onların istek ve şikayetlerini dinledi.

Kazım Kurt Emek sakinlerini ziyaret etti
27 Mart 2019 Çarşamba 15:52

Başkan Kurt, Emek Mahallesi’nde Salı Günleri kurulan semt pazarını gezdi. Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla ile buluşan Başkan Kurt, onlarla sohbet etti. Esnafın ve vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Kurt, notlar aldı. Vatandaşlar ve pazar esnafı Başkan Kurt’a yoğun ilgi gösterdi. Meyve ve sebze fiyatlarını da kontrol eden Başkan Kurt, Emek Mahallesi’nde kiminle sohbet etse pahalılıktan şikayet etti. Esnaf satış yapamamaktan şikayetçi olurken, vatandaşlar da ay sonunu getiremediğini anlattı. Ekonomik krizin en çok mutfağı vurduğunu belirten vatandaşlar, aldıkları maaşlar ile ay sonunu getiremediklerini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.