Kavak: Hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız

CHP İl kongresine sayılı günler kala CHP İl binasında il başkanlığı için adaylığını açıklayan Nevin Kavak, "Halkımız bir kez daha Cumhuriyet Halk Partisi’nden sorumluluk almasını bekliyor" dedi.

Kavak: Hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız
15 Şubat 2020 Cumartesi 14:13

Partililere seslenen Kavak, "Partimiz il kongresinin demokratik bir ortamda sonuçlanmasını diliyorum. Halkımız bir kez daha Cumhuriyet Halk Partisi’nden sorumluluk almasını bekliyor. 18 yıldır cumhuriyetimizin geldiği noktaya dur denme zamanı gelmiştir. Bu kötü gidişatı değiştirecek tek parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Hepimiz elimizi taşın altına koymalı sorumluluk almalıyız. İşte bu sorumluluklardan hareketle il başkanlığı için adaylığımız açıklıyorum. İl başkanı seçildiği takdirde delegelerimizi sadece belli dönemlerde oy vermek için seçilen kişiler olmayacak. Mahalle temsilcileri ve delegeleri ile toplantılar yapılıp görüş alış verişinde bulunulacak raporlar oluşturulacak. İl ve ilçe gençlik kolları aktif hale getirilecek. Periyodik olarak gençlik bülteni çıkarılacak. Kadın örgütlemelerine ağırlık vereceğiz. Partimize üye olsun olmasın tüm kadınlara yönelik etkinlikler düzenlenecek. Sivil toplum örgütleri ile iş birliği içinde olacağız. Tüm adaylara şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.