Günay: 'Türkiye'de reform dönemi olacak."

Ak Parti Eskişehir Milletvekilleri Emine Nur Günay ve Nabi Avcı, seçim sonuçlarının ardından bugün Eskişehir basını ile bir toplandı düzenledi.

Günay: 'Türkiye'de reform dönemi olacak."
25 Haziran 2018 Pazartesi 15:27

Kampanya boyunca basına gösterdikleri alakadan dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Avcı aynı zamanda Vali, Emniyet Müdürü, sandık görevlilerine ve tüm kamu personelleri ile parti çalışanlarına da teşekkürlerini sundu. Ayrıca Avcı seçim sonuçları ile ilgili olarak da, "Memleketimize, çocuklarımıza, halkımıza hayırlara vesile olacağını düşünüyorum." dedi.
Ekonomik göstergeler hakkında konuşmasına başlayan Ak Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderleiğinde Türkiye'de yeni bir döneme adım atılacağını söyledi. Günay, "Hem siyasi hem de ekonomik istikrar diyoruz. Çok daha farklı bir döneme giriyoruz. Türkiye'de reform dönemi olacak. Vergiden eğitime, ekomik yapısal sorunları çözecek ekonomik reformlarımız olacak. Tüm Türkiye'ye  hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

24 Haziran Genel Seçimleri hakkında değerlendirmede bulunan Günay, "24 Haziran Genel Seçimleri’nin  galibi tüm Eskişehir’dir, tüm Türkiye’dir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘’ Milletimiz sandıkta tercihini kavgadan değil hizmetten yana kullanmıştır. Kazanan demokrasimiz olmuştur. Hizmet siyaseti olmuştur. Milli iradenin üstünlüğü olmuştur, Türkiye olmuştur, Türk milleti olmuştur.'' dedi.  Ayrıca Günay, Bakan Nabi Avcı ile Eskişehir  için birlikte çalışacaklarını, Eskişehir'e yeni yatırımlar kazandıracaklarını ve refah seviyesini artırmaya yönelik çalışmalarının da devam edeciğini ekledi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.