CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ LİSTESİ TESLİM EDİLDİ

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan seçimlere ilişkin ‘Cumhur İttifakı’nın belediye meclis üyelerinin listesini ilçe seçim kurullarına teslim ettiklerini açıkladı.

CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ LİSTESİ TESLİM EDİLDİ
19 Şubat 2019 Salı 12:42

Çalışkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Biz tüm adayların, tüm meclis üyelerinin şehrimiz için kıymetli, kendi içlerinde de denge unsuru olduğunu biliyoruz.  Listelerin içerisine Cumhur İttifakı içerisinden arkadaşları da dahil ettik. Milliyetçi Hareket Partisi’nden olan arkadaşlarımız da kendi bölgesinde sevilen ve sayılan arkadaşlarımız” değerlendirmesinde bulundu. Çalışkan, Çifteler ve Mihalıççık adaylarının Milliyetçi Hareket Partisi tarafından açıklanacağını da sözlerine ekledi.

İşte ‘Cumhur İttifakı’nın belediye meclis üyesi aday listeleri:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.