CHP’DEN “HAYIR”LI KUTLAMA

Eskişehir CHP İl Kadın Kolları yayınladıkları metinle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı. Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya’nın imzası ile yayınlanan metinde “Geleceğimizin “hayır”ına sayımız da gücümüz de yeter” denildi

CHP’DEN “HAYIR”LI KUTLAMA
06 Mart 2017 Pazartesi 15:00

CHP İl Kadın Kolları 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir metin yayınladı. Eskişehir CHP İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya imzası ile yayınlanan metinde şu ifadelere yer verildi: “Biz biliyoruz ki, 16 Nisan en çok kadınlar için önemli, ya güneşin aydınlığı, ya orta çağ karanlığı! İşte bu yüzden kadınların kararı “hayır”. Nüfusun yarısı biz kadınlar; 16 Nisan’da geleceğimizin “HAYIR”ına sayımız da yeter… gücümüz de yeter… Haydi kadınlar sesimizi, gücümüzü birleştirelim. Eşit ve özgür günler için kucaklaşıp geleceğimizi birlikte inşa edelim. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyor sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.