CHP Odunpazarı Kadın Kolları’nda devir teslim yapıldı

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen CHP Odunpazarı Kadın Kolları İlçe Başkanlığı’na seçilen Sultan Özçimen görevi teslim aldı.

CHP Odunpazarı Kadın Kolları’nda devir teslim yapıldı
12 Şubat 2020 Çarşamba 15:14

Devir teslim töreninde konuşan CHP Kadın Kolları İl Başkanı Aysun Doğramacı, “Sahada her zaman ön gücümüz olan tüm kadın örgütülerimize, 2 yıldır bizlerle birlikte görev yapan Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanım Sibel Yeşildal'a emeklerinden dolayı teşekkür eder, görevi devralan Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanım Sultan Özçimen'e  görevinde başarılar dilerim. Cumhuriyet Halk Partisinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği Cumhuriyet yolunda bizlerle birlikte el ele omuz omuza yürüyen partimin değerli kadın  üyelerine ve gönüllü ekibimize  teşekkür ediyorum. Yolumuz Açık olsun” diye konuştu. Görevi devreden Sibel Yeşildal ise "2015-2020 yılları arasında görev yaptığım CHP Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanlık görevimi bugün itibariyle Sultan Özçimen'e devrettim. Kendisini ve yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Bu süre içerisinde birlikte çalıştığım yönetim kurulu üyelerime, partimize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.